Svetovanje in svetovalci IPR

V okviru IPRja ponujamo tudi različne storitve kot so svetovanje, izvaja strokovnih menenj ter raziskovanje. Dejavnosti izvajamo v sodelovanju z zunanjimi svetovalci.

Svetovalci IPR

Branko Mayr

Branko Mayr je doktor znanosti s področja poslovno organizacijskih ved, magister na področju ustanavljanja, poslovodenja in svetovanja manjšim podjetjem, univerzitetni diplomirani ekonomist ekonomsko finančne smeri, pooblaščeni revizor, pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij, davčni svetovalec in stalni sodni izvedenec.

Details

Darinka Kamenšek

mag. Darinka Kamenšek je državna notraja revizorka. Je tudi direktorica podjetja ABC revizija d.o.o. ter dekanja in predavateljica na Visoki šoli za računovodstvo.

Details

Dejan Petkovič

Mag. Dejan Petkovič je diplomiral na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru. Zaključil je tudi podiplomski specialistični študij javne finance in davčno svetovanje, kasneje pa še znanstveni magistrski študij ekonomija in poslovne vede.

Details

Irena Viher

Direktorica podjetja in pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij. Ima 6 let delovnih izkušenj na področju vodenja kontrolinga in več kot 15 let delovnih izkušenj na področju ocenjevanja vrednosti podjetij, poslovnega in finančnega svetovanja.

Details

Živko Bergant

Je avtor številnih knjig in številnih strokovnih člankov, referent na simpozijih in posvetovanjih, pisec strokovnih gradiv za seminarje s področja računovodstva, ekonomike in financ. Avtor številnih svetovalnih in revizijskih projektov ter sanacijskih programov slovenskih podjetij.

Details

Vas zanimajo tudi druge storitve?
Vprašajte naše svetovalce. 

Če imate dilemo ali vprašanje, smo vam naši svetovalci na voljo. Vpišite vaše vprašanje in povezali vas bomo s pravo osebo. (Polja označena z zvezdico so obvezna)


Name*
Email*
If you wish to receive customised news, please state your preferences:

Kontakti:
059 091 400 
info@ipr.vsr.si

Newsletter

Nam želite kaj sporočiti ali želite, da vas obveščamo o novostih?

PIŠITE NAM
Institut za poslovodno racunovodstvo
Registered office: Stegne 21c
Headquarters: Ljubljana
P.IVA SI45073198
Powered by Mosajco CMS
Mosajco